Chat with us, powered by LiveChat

FSC-märkta sängar hos bedstudio.se

FSC-märkta sängar hos bedstudio.se

Vi du investera i en snygg kvalitetssäng? Då kan du tryggt handla hos Sengetid.dk.

På Sengetid har vi 2 helt nya sängserier från Norhland, där den nordiska kvaliteten är särskilt påtaglig. 2022 års nya sängar från Master- och Dreamline-serierna är certifierade enligt Standard 100 by OEKO TEX och FSC-märkta.

Master och Dreamline sängar är tillverkade av nordiska kvalitetsmaterial. Alla material från trä, textil och stål är noggrant utvalda för att upprätthålla den utmärkta kvaliteten. Vi erbjuder upp till 25 års garanti på sängarna som ett bevis på att vi kan stå för kvaliteten på våra sängprodukter.

För oss på Sengetid är det viktigt att vi är en exklusiv distributör av sängar som bejakar människan, naturen, design, inredning och att alla produkter i vårt sortiment är tillverkade i absolut toppkvalitet.

 

Vad är en FSC-skog?

Du kan ha gott samvete när du köper en FSC-märkt säng. I en FSC-skog tar man hand om miljön, skogen och de anställda som arbetar under bra förhållanden.

I en FSC-skog avverkas inte mer virke än vad skogen själv kan producera. Det innebär att ett träd fälls först när ett nytt har vuxit upp. Produktionen av de utsökta och exklusiva Master- och Dreamline-sängarna sker därför i Småland för att vara så nära FSC-skogen som möjligt. Det är viktigt att tillverkningen sker i närheten så att det inte blir onödiga transporter fram och tillbaka, vilket skulle skada miljön.

Detta är en hållbar lösning eftersom vi vill bidra med vår del för att ta hand om den natur vi har och älskar så mycket.

Vi har valt att satsa på FSC-skogar och de som gör en stor insats för att vårda dessa erkända skogar, då vi känner att vi har ett ansvar.

Alla Master- och Dreamline-sängar från Norhland tillverkas i Småland av skickliga hantverkare med många års erfarenhet av möbler och design. Master- och Dreamline-sängarna är tillverkade av långsiktigt mognat svenskt kvistfritt trä. Sängramarna är kraftiga och robusta, så de håller i många år. Överdraget är Standard 100 by OEKO TEX certifierat och tillverkat av ett slitstarkt möbeltyg som tål daglig användning.

Därför kan du investera i en exklusiv höj- och sänkbar säng, kontinentalsäng eller resårsäng från Master- eller Dreamline-serien som garanterat ger dig en skön nattsömn med en bra känsla i magen.