Chat with us, powered by LiveChat

Varför välja Norhland?

Varför välja Norhland?

Tänk dig att varje dag vakna upp i ett rum som andas lugn, lyx och välbefinnande. Tänk dig att dina sängkläder alltid känns mjuka och nytvättade, som om någon hade bytt dem varenda dag. Tänk dig ett rum där du automatiskt kopplar bort alla bekymmer och sjunker ner i ett avslappnat tillstånd. Den känslan kan du få i ditt sovrum med exklusiva sängar och inredningar från Norhland. Vi förvandlar ditt sovrum till mer än bara ett rum att sova i. Vi väcker känslor och sinnen till liv med exklusiva sängar som är dansktillverkade och estetiska puder og plaider. För oss är sovrummet inte bara ett rum där man sover. Det är ett rum som påverkar hela din dag och som ska ge dig ny energi. 


Det vigtiga rummet 

Vi tillbringar 1/3 av dygnet i vårt sovrum. Ändå är det ett förbisett rum i många hem när det gäller inredning. Det är här vi ska koppla av och hämta ny energi inför morgondagen. Sovrummet ska också hjälpa oss att hitta det inre lugn som kan får kroppen att komma i balans igen. Därför anser vi på Sengetid.dk att sovrummet är det viktigaste rummet av alla hemmets rum. Om vi inte kan känna oss avslappnade och utvilade när vi vaknar, blir hela vår vardag påverkad. 

Med mycket små insatser kan du snabbt förvandla ditt sovrum från ett anonymt och tråkigt utrymme till ett personligt rum som utstrålar lugn och avkoppling. En bra sovrumsinredning kan påverka din energi och ditt humör mer än du kanske anar. Det är därför sovrummet inte bör förbises i när du ska inreda ditt hem. Norhland har tagit fram en ny kollektion med kuddar, överkast, plädar och sängkläder i dämpade färger och exklusiva material.

Dröm dig bort i dansk design och kvalitet
Norhland är det danska sängmärket som sätter fokus på kvalitet, estetik och god design. Alla sängar tillverkas med det estetiska i åtanke och med fokus på de allra vackraste iögonfallande detaljerna. Norhland-sängar är till för alla som vill ha en bra nattsömn men som också bryr sig om design som påverkar sinnena för ännu mer avkoppling och välbefinnande. Alla Norhlands sängar finns i en mängd olika färger, alla med sina egna unika egenskaper som framhäver rummet och harmonierar med din personliga inredningsstil. Med en säng från Norhland kan du skapa ditt drömmars sovrum där kvalitet och hantverk är i toppklass och detaljerna inte har kompromissats bort. Komplettera den exklusiva och estetiska looken med Norhlands sängöverkast, sengetøj, plaider og puder. Så får du ditt perfekta sovrum där du kan slappna av och komma till ro. 

  • Det är dansk kvalitet när den är som bäst och dansk design när den är som vackrast.