Chat with us, powered by LiveChat

Kom till Black Friday 2022 på bedstudio

Kom till Black Friday 2022 på bedstudio

Hos Sengetid.dk nöjer vi oss inte med bara Black Friday. Vi har så många fantastiska erbjudanden att vi har beslutat att anordna en Black Week. När vi öppnar dörrarna för Black Week måndagen den 21 november 2022 hittar du ett brett utbud av unika erbjudanden med extra låga priser. Priser som endast gäller under Black Week. 

Så det gäller att vara snabb om du vill lägga vantarna på en kvalitetssäng med hög komfort. Undvik de långa köerna och beställ din nya säng på nätet bekvämt från ditt eget vardagsrum. 

LÄS MYCKET MER OM BLACK WEEK PÅ SENGETID.DK HÄR!

Stort urval av sängar till Black Friday-priser

Under årets Black Week kommer vi att ha specialerbjudanden på ett urval av våra sängar, bland annat våra höj- och sänkbara kontinentalsängar. Alla Sengetids sängar är noga utvalda för att uppfylla våra krav på hög kvalitet och komfort, samt en stilren design som passar in i alla sovrum med en nordisk känsla.

Våra Black Friday-sängar passar garanterat in i sovrummet, oavsett storlek, eftersom vi har de flesta sängstorlekar. 

Priserna blir inte lägre än under Black Week. Så gör årets bästa köp och investera i en ny kvalitetssäng - din kropp kommer att tacka dig för det. 

Höj- och sänkbara sängar

Om du letar efter en lyxig säng kan du spara mycket pengar på våra höj- och sänkbara sängar under Black Week. Med en höj- och sänkbar säng får du komfort på ett helt nytt och komplext sätt. Förutom flera lager komfort innehåller sängen flera tekniska funktioner som avsevärt förbättrar användarupplevelsen. Denna sängtyp är utformad och tillverkad i Skandinavien, vilket återspeglas i de typiska nordiska kännetecknen. 

Vi har höj- och sänkbara sängar i följande storlekar: 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210, 210x210.

Kontinentalsängar

Under Black Week sänker vi priserna på ett urval av våra exklusiva kontinentalsängar. När du väljer en kontinentalsäng får du mycket säng för pengarna. Med sin höga design, fantastiska sovkomfort och stabilitet ger denna sängtyp många timmars god sömn. Sängarna är dessutom handgjorda och tillverkade i Skandinavien, vilket återspeglas i deras karaktäristiska utseende.

Våra kontinentalsängar finns tillgängliga i följande storlekar: 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210, 200x200, 210x210. 

Få råd om att välja säng

Vi vet hur svårt det kan vara att välja en ny säng. Därför står vår kunniga personal redo att vägleda och ge dig råd om vilken säng som passar dina personliga behov, även under hela Black Week-veckan. Vår tillmötesgående personal har många års erfarenhet från sängbranschen, och vi står redo att ta emot dina förfrågningar. 

Du kan också nå oss via vår onlinechatt om du hellre vill skriva direkt till oss under Black Week.