Chat with us, powered by LiveChat

Skapa harmoni med rätt färger

Skapa harmoni med rätt färger

Starta och avsluta dagen med lugn och ro. Inred ditt sovrum i en avslappnad stil som lugnar kroppen och sinnet. Kom ihåg att sovrummet är det första och sista du ser varje dag. Därför har det en enorm inverkan på ditt humör och välbefinnande. Färger och stämningar påverkar kroppen på olika sätt, så det är viktigt att du tänker på hur du använder eller inte använder färger i sovrummet.

Oavsett om du gillar ljusa färger och vita väggar eller mörka färger och "grott”-känsla är kombinationen av färger viktig. Detta ger kroppen de bästa förutsättningarna för att slappna av och snabbt komma till ro. Färger påverkar vårt humör och dagliga liv mer än man kan anar. Färger har olika effekter på kroppen och eftersom sovrummet är den plats där du ska koppla av och ladda inför en ny dag kan det vara bra att fundera över vilka färger som inbjuder till mys, avkoppling och lugn. Och detta är precis vad Norhlands inredningskollektion erbjuder med sina lugna färger som är estetiskt tilltalande och vackra. De 12 färgerna från Norhlands interiörkollektion kan kombineras på många sätt för att skapa det rätta uttrycket som passar dig och din inredning. Norhlands kollektion innehåller sengetøj, sengetæpper, puder og plaider,

Låt sängen vara i fokus
Eftersom sängen som regel är den största möbeln i sovrummet och därmed den mest dominerande möbeln kan det vara bra att tänka på hur du använder färger i och runt sängen. De färger du väljer att använda runt sängen kommer att påverka resten av rummet. Men du bör också tänka på färgerna på väggarna, så att hela rummet harmoniserar och fungerar bra med textilierna och inredningsstilen.

Om du har en mycket mörk säng kan det vara bra att använda ljusa sängkläder, till exempel grå, rosafarvet eller sandfarvet sängkläder från Norhland. På så sätt kommer dina sängkläder att framhäva din säng och de vackra detaljerna. Om du däremot har en mycket ljus säng kan det vara bra att använda sängkläder med färger, eftersom det hjälper till att skapa kontrast till sängen så att färgerna inte smälter samman och förstör sinnesupplevelsen.

Tillverkat med omsorg
Norhlands kollektion av sänglinne och lakan är tillverkad med omsorg för dig och vår vackra natur. De är framställda av 100% bomull som är certifierad enligt Standard 100 by OEKO-TEX och är så sköna och mjuka mot huden. Skäm bort dina sinnen med vackra och lyxiga sängkläder från Norhland, med rena linjer och lugna färger som påverkar dina sinnen.