Chat with us, powered by LiveChat

Bäddmadrasser

Behöver din gamla bäddmadrass bytas ut mot en ny av hög kvalitet? Då behöver du inte leta längre. Här nedan hittar du faktiskt ett brett utbud av exklusiva bäddmadrasser i olika mått och prisklasser.

Enkelhet, funktionalitet och fantastiskt hantverk kännetecknar Norhlands produkter, och bäddmadrasserna är inget undantag. Fullända ditt nordiskt inspirerade sovrum med en exklusiv bäddmadrass i dansk design. Se hela utbudet här på sidan.

Objekt 97-120 av 123

per sida
Sida
Ställ in fallande riktning

Objekt 97-120 av 123

per sida
Sida
Ställ in fallande riktning

Stort utbud av lyxiga bäddmadrasser

Du är bara några klick från din nya bäddmadrass - köp den hos Bedstudio och få en exklusiv bäddmadrass med tvättbart OEKO-TEX-överdrag i det mjukaste, vävda bambuset.

En Norhland bäddmadrass förfinar din liggkomfort och förlänger livslängden på sängens madrass. Samtidigt fördelar den trycket på din kropp jämnare och justerar temperaturen i sängen. Förutom att erbjuda bäddmadrasser för ramsängar och kontinentalsängar hittar du också delade bäddmadrasser som passar till ställbara sängar.

Vi har ett stort utbud av bäddmadrasser i måtten: 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 och 210x210 cm.

Du kan välja mellan en tjocklek på 7, 8 och 10 cm.

Våra sängexperter har sammanställt en guide för dig så att du enkelt kan hitta vilken typ av bäddmadrass du bör välja. Läs vår guide för val av bäddmadrass här.

Latex- eller skumkärna – du bestämmer själv

Vi har valt att erbjuda två typer av bäddmadrasser: en med latex och en med skumkärna - antingen memoryskum eller Wonderpur. Bäddmadrasserna finns i olika tjocklekar beroende på önskan och hur mycket du vill höja sängen. Lär dig mer om du bör välja en bäddmadrass med latex eller skumkärna här.

En latexbäddmadrass låter kroppen andas

Vaknar du ofta på natten och är svettig eftersom du har legat för varmt, är en bäddmadrass med en kärna av latex en riktigt bra investering för din nattsömn. Latexbäddmadrassen låter nämligen kroppen andas och är bättre på att leda bort fukt från kroppen på natten.

Om du lider av allergi är en latexbäddmadrass också det optimala valet. Latex är nämligen ett allergivänligt material. Det beror på den ventilerande effekten som latex har, vilket bekämpar kvalster och andra allergiframkallande organismer genom att avlägsna fukt.

En skumkärna anpassar sig efter din kropp och ger optimalt stöd

Precis som det inte är trevligt att ligga för varmt är det heller inte trevligt att ligga för kallt. Om du fryser ofta på natten kan lösningen vara att köpa en bra bäddmadrass med skumkärna. En skumkärna håller värmen, medan latex är bättre på att leda bort värmen.

Samtidigt använder både memoryskum och Wonderpur din kroppsvärme för att justera och forma madrassen, så att du får optimal liggkomfort i sängen. Det innebär att du uppnår en god och ostörd sömn eftersom du ligger optimalt och varmare.

Fråga våra sängexperter om råd

Har du svårt att bedöma vilken bäddmadrass som bäst uppfyller dina personliga behov? Tveka inte att kontakta våra kunniga sängexperter, som kan ge råd och vägledning i valet av en bra bäddmadrass. Du kan kontakta experterna via chatt, på telefon 040-6688444 eller via [email protected] alla dagar mellan 09 och 20. Vi ser fram emot att träffa dig