Chat with us, powered by LiveChat

Madrasser

Är det dags att byta ut din gamla madrass mot en ny exklusiv madrass som tar komfortupplevelsen till nästa nivå? Nedan har vi samlat hela vårt utbud av kvalitetsmadrasser i olika storlekar och fastheter. Alla madrasser passar självklart till vårt sortiment av sängar och de är alla tillverkade av de bästa nordiska materialen.

Utforska hela utbudet här på sidan och få inspiration till din nästa lyxmadrass i enastående kvalitet.

Objekt 145-168 av 314

per sida
Sida
Ställ in fallande riktning

Objekt 145-168 av 314

per sida
Sida
Ställ in fallande riktning

Hitta din nästa madrass hos Bedstudio

På Bedstudio.se vill vi göra det både enkelt och tryggt att hitta din drömmadrass. Därför har vi samlat alla våra kvalitetsmadrasser på ett ställe så att du i lugn och ro kan bläddra igenom eleganta designer och exklusiv komfort. Och det bästa av allt är att du hittar dem till ett fördelaktigt pris.

Vi har ett stort urval av madrasser i storlekarna: 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 och 210x210.

Förutom att erbjuda madrasser till kontinentalsängar och ramsängar hittar du också delade madrasser för ställbara sängar.

Billiga kvalitetsmadrasser - suveränt stöd och exklusiv komfort

När du köper en ny madrass investerar du samtidigt i din nattsömn och ditt allmänna välbefinnande. På Bedstudio.se hittar du endast madrasser av högsta kvalitet till bästa pris.

Priset på våra madrasser återspeglar långt ifrån madrassens kvalitet. Alla våra madrasser ger suveränt stöd och exklusiv komfort för dig och din kropp, samtidigt som designen är både elegant och stilfull. Oavsett om du behöver en ny madrass till sovrummet, barn- och tonårsrummet eller gästrummet hittar du den här.

Här hittar du olika typer av madrasser

Vilken typ av madrass som passar bäst för dig beror på kroppstyp och personliga preferenser. På Bedstudio.se har vi ett brett utbud av olika typer av madrasser, var och en med sina egna speciella egenskaper, men alla av hög kvalitet och ger bästa liggekomfort.

Bäddmadrass

Med rätt bäddmadrass kan du enkelt och smidigt öka sängens komfort. Du kan välja mellan två typer av bäddmadrasser - en med latexkärna och en med skumkärna - varav den ena passar dig som tenderar att svettas mycket på natten, medan den andra kommer att anpassa sig efter din kropp och se till att du inte fryser.

Resårmadrasser

En resårmadrass är för dig som letar efter en madrass som ger bra ventilation om du har en tendens att bli varm på natten. Madrassen har en suverän kylande effekt, och du kommer att uppleva en mycket lugnare nattsömn med färre uppvaknanden.

Behöver du expert hjälp?

Är du osäker på vilken typ av madrass som är rätt för dig? Du är alltid välkommen att kontakta våra kunniga sängexperter, som varje vardag är redo att ta emot ditt ärende på [email protected] eller på telefon 0 40 668 84 44 mellan 9 och 20.