Chat with us, powered by LiveChat

Sängar 210x210

Behöver det vara extra mycket utrymme i sängen för dig, din partner och kanske till och med resten av familjen? Då är våra sängar i storleken 210x210 cm något för dig. Se vårt utbud här.

Sommerudsalg

Objekt 49-50 av 51

per sida
Sida
Ställ in fallande riktning
  1. brandImage
    productSwithImageproductImage
    Svart
    Ljusgrå
    Mörkblå
    Sand
    Mörkgrå
    Dreamline Premium Kontinental 210x210

    79 995 kr

    mapIconSvenskproducerat
    25yearIcon 25 års garanti
    shippingIconAlltid Frileverans
    thumbsUpIconGratis Indbæring (SPAR 495 KR.)
  2. brandImage
    productSwithImageproductImage
    Svart
    Mörkblå
    Ljusgrå
    Sand
    Mörkgrå
    Dreamline Premium Komfort 210x210 cm

    79 995 kr

    mapIconSvenskproducerat
    25yearIcon 25 års garanti
    shippingIconAlltid Frileverans
    thumbsUpIconGratis Indbæring (SPAR 495 KR.)

Objekt 49-50 av 51

per sida
Sida
Ställ in fallande riktning

Elevationssäng eller kontinentalsäng?

Hos Bedstudio.se erbjuder vi kvalitetssängar oavsett vilka mått det handlar om. Således är våra sängar i storleken 210x210 cm också sängar där komfort och kvalitet går hand i hand.

Sängarna produceras i de nordiska länderna, där kvalitetsmedvetna hantverkare fokuserar på varje detalj. Hantverkarnas stora tekniska förståelse säkerställer också att du tryggt och utan bekymmer kan sova i din kommande dubbelsäng.

I vårt stora och exklusiva utbud av sängar med måtten 210x210 cm hittar du också både elevationssängar och kontinentalsängar, var och en med sina unika fördelar.

En elevationssäng är till exempel otroligt bekväm att ha om du bland annat har ryggproblem och därmed har svårt att komma upp ur sängen på morgonen. Dessutom är den ett uppenbart val om du gillar att titta på TV i sängen eller äta frukost utan att luta dig mot en kall vägg.

En kontinentalsäng är å andra sidan också en unik och bekväm säng tack vare dess uppbyggnad i tre lager. Denna säng består av en bottenmadrass längst ned, en resårmadrass i mitten och en bäddmadrass längst upp.

Kombinationen av de tre olika madrasserna gör att din kropp kommer att få en fantastiskt stöd hela natten. Dessutom har du lätt att komma upp ur sängen eftersom den är mycket hög på grund av de tre lagren.

Bäddmadrass till den stora sängen

Till din nya kvalitetssäng i storleken 210x210 cm kan du välja mellan bäddmadrasser av antingen memoryskum, latex eller hyperfoam. Det är nödvändigt att välja en bäddmadrass till din dubbelsäng, eftersom den kommer att ge dig extra bra stöd och se till att din säng håller i de rekommenderade 10 åren.

En bäddmadrass av memoryskum är för dig som har en jämn temperatur under hela natten men samtidigt vill ha bekvämt stöd för kroppen. Memoryskum har en tryckavlastande natur, vilket säkerställer att skummet formar sig efter kroppen. Madrassen kommer därför att stödja kroppen oavsett hur mycket du vrider och vänder dig i sängen.

Om du däremot har problem med värme eller till och med värmevallningar bör du titta närmare på vår latexbäddmadrass, eftersom latex är ett naturmaterial. Materialet utvinns från gummiträd, vilket säkerställer en luftig madrass. Latex drar konstant in luft och ventilerar, så du kan uppnå den mest bekväma kroppstemperaturen under hela natten.

Om du dessutom vill ha en fast madrass är latex också ett bättre val än en memoryskum-madrass. Latexmaterialet är fastare än memoryskum eftersom det har en naturlig cellstruktur som får dig att känna att materialet trycker tillbaka istället för att ge vika.

Hyperfoam är en högelastisk skumtyp som också har en tryckavlastande natur. Skummet är dock luftigt och ger därför en ventilations effekt, vilket kommer att hjälpa dig som har en tendens att få för varmt på natten men ändå vill ha en bra stödjande formskum.

Vår experthjälp är redo

Om det i samband med valet av den nya sängen i storleken 210x210 cm har uppstått några frågor kan du alltid kontakta oss för goda råd och vägledning.

Våra kunniga medarbetare har rätt kunskap, oavsett om det handlar om vilken typ av säng som är bäst för dig eller valet av bäddmadrass. Du kan kontakta oss via vår chatt här på sidan eller på telefon 040-6688444 alla dagar mellan 09-22.