Chat with us, powered by LiveChat

Sänggavlar 140

Gör ditt sovrum mer estetiskt med en vacker och elegant sänggavel från Bedstudio. Nedan hittar du hela utbudet av sänggavlar, som är designade och tillverkade med fokus på kvalitet, funktionalitet och dansk design.

Fullända din nuvarande eller nästa säng med en sänggavel i en dämpad färg, som passar in i alla sovrum med känsla för nordisk stil. Utforska utbudet nedan och låt dig inspireras till ditt nästa val.

Objekt 25-48 av 64

per sida
Sida
Ställ in fallande riktning

Objekt 25-48 av 64

per sida
Sida
Ställ in fallande riktning

Hitta din sänggavel här

På Bedstudio.se hittar du ett brett utbud av exklusiva och eleganta sänggavlar för både ramsängar, kontinentalsängar och ställbara sängar. Alla sänggavlar kommer i en tidlös design, vilket gör att de passar in i alla sovrum och kan ge rummet en touch av lyx.

Utforska hela utbudet av lyxiga gavlar till sängen, som tar sovrummet till helt nya höjder. Du hittar ett brett urval av sänggavlar i storlekarna 120, 140, 160, 180, 200 och 210 cm.

Fördelar med en sänggavel

En sänggavel, eller huvudgavel, placeras i den övre änden av sängen eller på väggen och syftar till att ge din säng ett extra mjukt lager på dess vertikala plan. De kan vara både eleganta och enkla, och för många verkar de bara tjäna ett inredningsmässigt syfte. Det finns dock andra fördelar med att investera i en gavel till sängen.

Tillför mer komfort med en gavel till sängen

En sänggavel ger dig stöd och möjlighet att sitta bekvämt när du till exempel ska titta på tv, läsa, använda din bärbara dator eller kanske till och med äta frukost i sängen. Om du vill använda din huvudgavel som ryggstöd rekommenderar vi att du väljer en av våra stoppade modeller.

Stilfull isolering mot kylan

Huvudgavlen kan fungera som isolering mot kylan. Om du har valt att placera din säng mot en yttervägg, vilket resulterar i att du på vintern snabbt ligger mot en kall mur. Om du väljer att placera en huvudgavel mot väggen kommer den att skapa en barriär mellan dig och den kalla muren.

Skydda din vägg

När sängen står mot väggen kan väggen snabbt se smutsig och sliten ut.

Här kommer en sänggavel att minska risken för att väggen eller tapeten blir skadad.

Få den rätta hjälpen av våra experter

Är du osäker på vilken sänggavel som passar bäst till din säng och sovrummets stil? Tveka inte att kontakta våra sängexperter, som finns tillgängliga via chatt och telefon alla vardagar mellan 09:00 och 20:00 på telefonnummer 040-6688444.